Informacija Parko lankytojams

Paslaugos

Kulinarinio paveldo edukacija
KULINARINIO PAVELDO EDUKACIJA
BULVINĖS BANDOS KEPIMAS
Dalyviai mokomi pasigaminti bulvinę bandą – tradicinį Dzūkijos regiono patiekalą.
Vieta: Dzūkijos nacionalinio parko ir Čepkelių valstybinio gamtinio rezervato direkcijos Ekologinio ugdymo centras Daželių k.
Vienu metu priimamos grupės dydis iki 30 mokinių. Renginio trukmė 3 valandos. Iš parko direkcijos dalyvauja 1 - 2 darbuotojai. Atvykusios grupės vadovas prieš užsiėmimą pateikia dalyvių sąrašą. Edukacija vedama suderinus iš anksto.
GRIKINĖS BAPKOS KEPIMAS
Dalyviai mokomi pasigaminti grikinę babką – tradicinį Dzūkijos regiono patiekalą.
Vieta: Dzūkijos nacionalinio parko ir Čepkelių valstybinio gamtinio rezervato direkcijos Ekologinio ugdymo centras Daželių k.
Vienu metu priimamos grupės dydis iki 30 mokinių. Renginio trukmė 3 valandos. Iš parko direkcijos dalyvauja 1 - 2 darbuotojai. Atvykusios grupės vadovas prieš užsiėmimą pateikia dalyvių sąrašą. Edukacija vedama suderinus iš anksto.
GALKELIŲ (KŪČIUKŲ) KEPIMAS
Dalyviai mokomi pasigaminti galkelas – apeiginį Kūčių stalo patiekalą.
Vieta: Dzūkijos nacionalinio parko ir Čepkelių valstybinio gamtinio rezervato direkcijos Ekologinio ugdymo centras Daželių kaime ir lankytojų centre Marcinkonių k.
Vienu metu priimamos grupės dydis iki 30 mokinių. Renginio trukmė 3 valandos. Iš parko direkcijos dalyvauja 1 - 2 darbuotojai. Atvykusios grupės vadovas prieš užsiėmimą pateikia dalyvių sąrašą. Edukacija vedama suderinus iš anksto.
Kulinarinio paveldo edukacijų užsakymai priimami:
telefonu: +370 372 44346;
el. paštu: r.cerebiejiene@dzukijosparkas.lt
PASLAUGŲ KAINOS:
Kulinarinio paveldo edukacija* |
Kaina 1 asmeniui |
iki 3 valandų |
8,00 Eur |
*Paslauga teikiama, kai susidaro 10 asmenų grupė. Paslaugą galima teikti ir 1-2 asmenims ir grupei iki 10 asmenų, jei jie sutinka mokėti 10 asmenų grupei taikomą kainą.